Основні види ролів

Основні види ролів

Зміст:

Роли – це популярна страва, яка користується попитом завдяки неперевершеному смаку та цікавому поєднанню інгредієнтів – риби, морепродуктів, сирів, овочів та навіть фруктів. Використовуючи смачні та різноманітні соуси, смак страв стає більш вираженим. Але  потрібно звернути увагу, які бувають види ролів, чим вони відрізняються та як обрати найкращий варіант.

Макі

Макі суші – це одна з найбільш популярних страв японської кухні, рол з рису та начинки, завернутий у норі, який розрізають на 6 або 8 шматочків. Макі  – це різні види ролів, які бувають:

  • Хосомакі – це класичний тонкий рол з рису, завернутий в норі, де начинка – один інгредієнт, яким може бути риба, морепродукти або овочі. Такі роли смачні по-своєму, тому що розкривається справжній смак того інгредієнта, який застосовується для приготування.
  • Футомакі – це роли, які загортають у водорості, але в якості начинки використовують різну рибу, морепродукти, овочі, сир в різноманітних комбінаціях, біля 3-5 інгредієнтів. Також в таких суші можна знайти шматочки омлету. Величина цих ролів більша, ніж хосомакі, а смак розгорнутий, насичений.
  • Уромакі – це вид суші та ролів, які готуються рисом зовні, тобто «навиворіт», норі знаходиться всередині. Ця страва не традиційна для японської кухні. На вигляд, ці роли красиві, яскраві, тому що їх обмокують у ікру тобіко, летючої риби або у кунжут.

Роли каліфорнійські

Каліфорнія – це вид ролів, популярний серед споживачів. Його основна особливість в тому що готується він «навиворіт» – тобто рисом назовні, а норі та начинка знаходяться зсередини. Начинка у таких ролах може бути найрізноманітніша – з лососем, креветками, вугром, тунцем, крабовим м’ясом, мідіями, вершковим сиром, японським омлетом, авокадо, огірком, манго, а зверху рис прикрашають ікрою летючої риби, тобіка, кунжутом, сиром. Ці інгредієнти можуть бути в будь-яких поєднаннях, тому роли мають виражений та яскравий смак.

Філадельфія роли

Філадельфія – вид японських ролів уромакі, тобто рисом зовні. Ці роли часто замовляють споживачі завдяки ніжному поєднанню основних інгредієнтів – лосося, вершкового сиру та авокадо або огірка – це класичний рецепт. Але задля того, щоб вибагливі споживачі могли скуштувати інші смачні варіанти, повари пропонують звернути увагу на не менш витончені смаки, які готують при додаванні японського майонезу, ікти летючої риби, креветок, тобіка, темпура, вугра та тунця. Різноманітні поєднання цих інгредієнтів сприяють створенню неймовірних смаків.

Запечені роли

Запечені роли – це ще одна популярна страва, суші, які смакують завдяки індивідуальному способу приготування – їх запікають в духовій шафі протягом 5-7 хвилин. Зверніть увагу, що перед запіканням готується спеціальний соус, наприклад, часниково-сирний, грибний, яким змащують роли зовні, щоб вийшла хрустка та смачна скоринка.

Гарячі роли

Такі популярні види ролів, як гарячі, готують у спеціальному клярі – темпура, обжарюючи у великій кількості масла на сковороді. Така страва виходить більш жирна, чим запечені суші, але на смак незвичайна. Зверніть увагу, що начинка може бути різноманітна – з вугром, лососем, крабовими паличками, тунцем, плавленим або вершковим сиром, огірком, авокадо, японським омлетом, ікрою летючої риби, кунжутом.

Де поїсти смачні суші

Якщо ви задаєтесь питанням, де скуштувати смачну та якісну страву, зверніть увагу на наш заклад. Велика кількість суші, ролів, їх види та найменування представлені на нашому сайті, де ви зможете обрати найкращі позиції для вас. Крім цього, ми постійно проводимо акції, створюємо вигідні умови для замовлення. Наприклад, зараз діє чудова акція – зробивши замовлення страви на умовах самовивозу, ви отримаєте другу таку ж саму у подарунок. Також, до попередньої акції – час приготування замовлення фіксований, і це одна година. Якщо протягом 64 хвилин ваша страва не буде готова, ви отримаєте сертифікат на отримання безкоштовного сету, ціна якого 300 гривень. Ми працюємо над тим, щоб створити приємні та вигідні умови співпраці, тому ви можете слідкувати за всіма нашими акціями, пропозиціями та користуватися ними.

Розповісти друзям: